26. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları Kurultayı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Tarafından Düzenlenecek

26. Sinyal İşleme ve İletişim Uygulamaları (SİU) Kurultayı, 2018 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından düzenlenecektir. Sinyal işleme ve iletişim alanlarında çalışan araştırmacıların bir araya geldiği ve araştırma sonuçlarını paylaştığı, alanında ülkemizdeki en yüksek bilimsel niteliğe ve geniş katılıma sahip olan etkinliktir. Her yıl yaklaşık 1000 katılımcı ile mühendislik alanındaki en büyük bilimsel ve teknik organizasyonlardan biridir. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü olarak bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.