BME203 Circuit Theory Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

BME203 Circuit Theory dersini alan öğrencilerin CANVAS sisteminde derse kayıt olmaları için bu tabloda uygun olan yere isimlerini  07.10.2018 tarihine kadar yazmaları gerekmektedir.

Dersi ilk defa alıp derse devam zorunluluğu olan öğrenciler, isimlerini ilk 3 gruptan boş olan yere yazmalıdır.

Devam zorunluluğu olmayan öğrencilerin isimleri tabloya yazılmış olup, bu öğrenciler e-posta adreslerini isimlerinin olduğu yere yazmalıdır.

Dersin laboratuvarları 08.10.2018 Pazartesi gününden itibaren 13:30-17:30 arasında  yapılacaktır.

Her öğrenci tabloda isminin yazdığı saatte Biyomedikal Temel Lab.'da Laboratuvar föyleri ile hazır bulunmalıdır.

Föyleri eksik olan öğrenciler laboratuvara alınmayacaktır.

Laboratuvar föyleri ve diğer ders dökümanları CANVAS sistemi üzerinden yayınlanacaktır.

Herhangi bir sorunuz için Arş. Gör. Mehmet Akif Özdemir'e ulaşabilirsiniz.