İKÇÜ Biyomedikal Mühendisliğinin Büyük Başarısı

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin fakülte birincisi ve fakülte üçüncüsü Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden Mohammad Ghosheh ve Yusuf Hakan Usta oldu. Mezunlar adına konuşan fakülte birincisi, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencisi Filistinli Mohammad Ghosheh, İKÇÜ’den dört dörtlük bir eğitim alarak mezun olduklarını söyledi.   Lisans hayatını başarıyla tamamlamanın haklı gururunu paylaştıklarını ifade eden Ghosheh, bu süreçte kendilerine emek veren başta aileleri olmak üzere tüm hocalarına teşekkür ederek; “Aslında mezuniyet bizim için heyecan dolu yeni bir başlangıç. Bu kapıdan çıktığımızda arkamızda bıraktığımız bu uzun yılları hep özlem ve saygı ile anacağız.” şeklinde konuştu.

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Aydın’ın ney dinletisinin ardından fakülte birincisi Mohammad Ghosheh ile fakülte üçüncüsü Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Yusuf Hakan Usta’ya plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Bu büyük başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder iş hayatında başarılar dileriz.